2020. június 1., hétfőMa Tünde napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2020.06.01. Tünde Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Gears 5 – a vér belefér, a dohányzás nem

Gears 5 – a vér belefér, a dohányzás nem

Azért abban mindannyian egyetérthetünk, hogy ha egy cigiző akcióhős nem is, egy szivarozó arc mindenképp menő. Ugyanakkor az is igaz, hogy a dohánytermékek nem annyira fontos elemei a badass-imidzsnek, mint például a fegyverek.

A The Coalitiont vezető Rod Fergusson kiemelten fontosnak tartja, hogy játékaiban a dohányzás ne jelenjen meg, pláne ne úgy, mint valami menő dolog. Számos barátját veszítette el tüdőrákban, és nem akar egy addiktív, gyilkos tevékenységet népszerűsíteni. Kutatások bizonyítják, hogy van kapcsolat a dohányzás szórakoztatóipari megjelenése és a fiatalok rászokása között, és ha csak néhányan döntenek úgy, hogy nem jelenítik meg játékaikban a dohánytermékeket, már komoly eredmény érhető el.

Egyébként meg nagyon kevés játék esetében számít, hogy rágyújtanak-e benne a karakterek vagy sem, a Gears 5 megítélésén sem változtat. Amíg láncfűrésszel darabolhatunk undorító földönkívülieket, nem számít, hogy közben kinek mi lóg a szájából.

Aki már rászokott, mindenképp nézze meg ezt a régi magyar reklámot, azonnal segít:

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/gears-5-smoking-265764.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Megvan, mikor kezdik forgatni a harmadik Pókember mozit

Megvan, mikor kezdik forgatni a harmadik Pókember mozit

A Sony és a Marvel/Disney békekötése után elhárult minden akadály a Pókember 3 elől. Az …