2020. május 30., szombatMa Zsanett, Janka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2020.05.30. Zsanett, Janka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Játék / GameStar Filmajánló – Piedone nyomában, Amit nem akarsz tudni a szüleidről, Heavy túra

GameStar Filmajánló – Piedone nyomában, Amit nem akarsz tudni a szüleidről, Heavy túra

Nem az Oscar volt az egyetlen izgalmas téma az elmúlt napokban, pedig Spike Lee kiakadása sem volt semmi. Kiderült például, hogy John Krasinski rendezi a Hang nélkül folytatását is, az MGM-nél landolt Sylvester Stallone szuperhősfilmje, összeállt a banda a Jay és Néma Bob reboot forgatására és a Puliwood összehozott egy újabb kiváló forgatókönyvírós cikket. 

Szinkronizált előzetest kapott az Elrabolt világ (korábban még Fogvatartott állam néven futott), Rupert Wyatt (A majmok bolygója: Lázadás) új filmje, amelyben űrlények veszik át a hatalmat a Föld felett és uralkodnak az emberek felett, azonban megszerveződik az ellenállás is. 

Már csak John Goodman miatt is érdemes lesz egy esélyt adni a filmnek, az alábbi premiereket viszont egészen más okokból ajánljuk, vagy épp nem ajánljuk. 

Piedone nyomában – Bővített moziváltozat

Király Levente dokumentumfilmje átfogó képet szeretne adni arról az emberről, aki nézők millióit szegezi a tévéképernyők elé a mai napig örökös partnere, Terence Hill társaságában. Mi magyarok nagyon szeretjük Carlo Pedersolit, így a Piedone nyomában igazi csemegét jelenthet a hazai rajongóknak: a több mint négy éven át, öt országban és negyvenöt közreműködővel forgatott mű a legendás színész és sportoló teljes életművét tárja a nézők elé, amelyből természetesen nem maradhatnak ki vadonatúj információk és a kollégák, ismerősök sztorizgatása sem. Ha kedvelitek az ikonikus pofonosztó pályafutását, akkor ezt a dokumentumfilmet nem érdemes kihagynotok.

(Érdekesség: A Nyomás utána című 1983-as filmet angol nyelven forgatták és bár Terence Hillnek és Bud Spencernek is olasz az anyanyelve, az olasz verzióban mégis Pino Locchi és Glauco Onorato szinkronizálta őket.)

Amit nem akarsz tudni a szüleidről (Drunk Parents)

Ha A házinyuszi és a Vadbarmok rendezője, valamint a Nagyfiúk 1-2 forgatókönyvírója új vígjátékot rendez, akkor már anélkül belőhető a stílus, hogy egyetlen képet is látnánk a filmből, főleg ha még hozzávesszük a sztorit is. Egy házaspár (Alec Baldwin & Salma Hayek) egyetlen gyermeke kirepült a fészekből, egyetemre ment, ők pedig visszatérhetnek az előkelő házukba, csakhogy egyre jobban fogy a pénzük és egyre szélsőségesebb megoldásokat kell kitalálniuk, hogy fenn tudják tartani a gazdagság látszatát. Hayek és Baldwin mellett Joe Manganiello és Bridget Moynahan gondoskodnak még róla, hogy jó kedvvel távozzunk a vetítésről, de ne támasszunk felé túl nagy elvárásokat.

(Érdekesség: Alec Baldwin és Salma Hayek szintén egy párt alakított A stúdió című sorozatban.)

Heavy túra (Heavy Trip)

Jöhet egy finn-norvég feelgood vígjáték , főszerepben az Impaled Rektum nevezetű metálbandával? Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mi történik, ha egy őrült, még egyetlen dalt sem játszott zenekart összehoz a sors az egyik legnagyobb metálfesztivál, a Northern Damnation fejesével, akkor ne hagyjátok ki a Heavy túrát, a műfaj kedvelőinek meg egyenesen kötelező.

(Érdekesség: A film megkapta a Jameson CineFest, azaz a Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál Közönségdíját.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések:

– A héten sajnos nincs új megjelenés.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/masvilag/gamestar-filmajanlo-piedone-nyomaban-260144.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Megvan, mikor kezdik forgatni a harmadik Pókember mozit

Megvan, mikor kezdik forgatni a harmadik Pókember mozit

A Sony és a Marvel/Disney békekötése után elhárult minden akadály a Pókember 3 elől. Az …