2019. július 19., péntekMa Emília napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
2019.07.19. Emília Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Filmet csinálnak a Space Invadersből

Hirdetés

Filmet csinálnak a Space Invadersből

Annyira jó lenne végre egy tisztességes videojáték adaptáció. Kaptunk néhány kriminális dolgot az elmúlt években, de most, hogy ott van a csőben a The Division, az Uncharted és a Mortal Kombat, van rá esély, hogy nem fogunk csalódottan kijönni a moziból.

A New Line most jelentette be, hogy ők egy ezeknél sokkal ismertebb játékot visznek a vászonra. Egy igazi klasszikust. Elsőre azt hihetné az ember, hogy viccelnek, de ha visszaemlékeztek, a Torpedóból is készült film, úgyhogy miért ne lehetne csinálni egyet a Space Invadersből is?

A sztorit az a Greg Russo írja, aki egyébként a Mortal Kombat rebootot is jegyzi, és hát lássuk be, nem sokat tud majd átemelni a játék narratívájából, mert hogy egyáltalán nincs neki. Lehet, hogy A függetlenség napja irányba viszik majd az egészet, de ha nem Bill Pullman játssza az amerikai elnököt, akkor engem el is vesztettek.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/jatekvilag/space-invaders-film-265782.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Terminátor: Sötét végzet – az eredeti John Connor is visszatér

Terminátor: Sötét végzet – az eredeti John Connor is visszatér

A jelenleg is zajló San Diego-i Comic-Con egyik paneljén jelentették be a színész visszatérését, ami …