2019. szeptember 17., keddMa Zsófia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
2019.09.17. Zsófia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Devil May Cry 5 – hangulatos, de spoileres az új trailer

Hirdetés

Devil May Cry 5 – hangulatos, de spoileres az új trailer

Nemrég már hangolódhattunk a Devil May Cry 5 közelgő megjelenésére egy zúzós trailerrel, amelyet a Hyde zenéje tett még élvezetesebbé, most pedig egy újabb videó garantálja, hogy ne feledkezzünk meg a Capcom ígéretes játékáról. 

Egy héttel a premier előtt a vállalat elérkezettnek látta az időt, hogy megmutassa az új Devil May Cry legutolsó trailerét, amelyben számos új jelenet helyet kapott, köztük sok sztorira fókuszáló pillanat is Dantét, Nérót és V-t a középpontba helyezve. Ha nem szeretnétek semmilyen izgalmas apróságot előre lelőni magatoknak, akkor várjatok a megjelenésig, viszont ha türelmetlenek vagytok és inkább figyelmen kívül hagyjátok a Capcom figyelmeztetését, akkor könyököljetek rá a lejátszás gombra a 4K-s élményhez:

A Devil May Cry 5 március 8-án érkezik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/devil-may-cry-5-trailer-260192.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

A nemrég lezajlott Nintendo Directen jött a hír, hogy a Star Wars Jedi Knight 2: …