2020. június 4., csütörtökMa Bulcsú napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
2020.06.04. Bulcsú Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Apex Legends – olyan játékbeli cuccon dolgozhat a Respawn, ami alaposan felrázná a meccseket

Apex Legends – olyan játékbeli cuccon dolgozhat a Respawn, ami alaposan felrázná a meccseket

Sok friss tartalmat hozott az Apex Legendsbe a második szezon, így ismét sikerült egy ideig lekötni a játékosokat. Persze a fejlesztők már tervezgetik a játék jövőjét, és most alighanem kiderült, mi lesz az egyik olyan újdonság, ami később bekerülhet a játékba.

Shrugtal már több olyan apróságot is kiszivárogtatott, ami végül tényleg bekerült a Respawn alkotásába, szóval viszonylag megbízható forrásnak számít. Ezúttal egy olyan fájlra bukkant, amely két játékbeli szöveget is tartalmaz Wattsontól. A karakter mindkét hangfájlban egy bizonyos Portable Respawn Beaconről beszél, ami tulajdonképpen a Respawn Beacon (avagy az a készülék, amivel visszahozhatók az elesett pajtások) hordozható változatát jelentheti.

Ez alapján úgy tűnik, hogy a fejlesztők már elkészítették, és lehet, hogy már nem kell sokat várni a megérkezésére. Ha tényleg bekerül egy ilyen cucc a játékba, az eléggé megváltoztathatja az egyes meccsek alakulását, hiszen ha esetleg elhullana valamelyik csapattársunk, akkor így már nem kellene a fix helyeken lévő Respawn Beaconökhöz rohangálni, hogy felélesszük őket.

Ti örülnétek egy ilyen lehetőségnek?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/apex-legends-portable-respawn-beacon-265773.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Megvan, mikor kezdik forgatni a harmadik Pókember mozit

Megvan, mikor kezdik forgatni a harmadik Pókember mozit

A Sony és a Marvel/Disney békekötése után elhárult minden akadály a Pókember 3 elől. Az …