2020. június 4., csütörtökMa Bulcsú napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
2020.06.04. Bulcsú Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Apex Legends – egymással sorsolják majd össze a csalókat

Apex Legends – egymással sorsolják majd össze a csalókat

Népszerű free-to-play játék révén az Apex Legends meccseiben is szép számmal felbukkannak a csalók, és bár a fejlesztők már több százezer fiókot kitiltottak, a szemtelen játékosok folyton visszatérnek, ezért egy egészen új büntetési formát talált ki a Respawn.

Egy olyan matchmaking rendszeren dolgoznak, ami egymás ellen sorsolná össze a csalókat, ezzel kiegyenlítve az esélyeket, illetve megakadályozva, hogy a cheaterek tönkretegyék a többiek játékát. Természetesen folyamatosan dolgoznak a csalásokat felismerő rendszer hatékonyságán, több embert és energiát fordítanak majd a problémára. Emellett vizsgálják azt is, hogy hogyan állnak össze csapatba a játékosok, mert aki nem csal, de folyton egy csalóval játszik, az ő maga is bűnrészesnek számít.

Nem tudjuk, hogy pontosan mikor vezetik majd be az új rendszert, de nem lennénk meglepődve, ha nem is szólnának róla, hogy ne számítsanak rá a rosszalkodók.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/apex-legends-cheater-matchmaking-265781.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Megvan, mikor kezdik forgatni a harmadik Pókember mozit

Megvan, mikor kezdik forgatni a harmadik Pókember mozit

A Sony és a Marvel/Disney békekötése után elhárult minden akadály a Pókember 3 elől. Az …