2019. július 19., péntekMa Emília napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
2019.07.19. Emília Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
Kezdőlap / Játék / A Valve-et annyira lenyűgözte aGoldenEye-t, hogy átdolgozták miatta a Half-Life-ot

Hirdetés

A Valve-et annyira lenyűgözte aGoldenEye-t, hogy átdolgozták miatta a Half-Life-ot

Az elmúlt években rengeteget fejlődtek a játékok. Sosem látott méretű világokat, fotorealisztikus grafikát, komplex rendszereket kaptunk, és bár a mesterséges intelligencia is sokat fejlődött, sokszor még mindig nem elég meggyőző. Vannak persze kivételek, mint a Tom Clancy’s The Division 2 vagy a Red Dead Redemption 2, de sokszor azt érezzük, hogy ez a rész még mindig gyerekcipőben jár.

És gondoljatok csak bele, mennyivel nehezebb volt meggyőző MI-t írni 20 évvel ezelőtt, amikor egy sokkal visszafogottabb teljesítményű hardvernek kellett kiszolgálni a rendszert. Különösen egy olyan platformon, mint mondjuk a Nintendo 64.  A GoldenEye-t fejlesztő Rare azonban olyan elképesztő munkát végzett, hogy miután a Valve néhány akkori dolgozója egy expón kipróbálta a játékot, azonnal elkezdték hasonlóra szabni az akkor még nem megjelent Half-Life-ot.

Az AI and Games csatorna legújabb videójában épp ezt a témát járják körbe, úgyhogy ha érdekel a játékfejlesztés, vagy csak kíváncsiak vagytok, milyen trükkökkel teszik hihetővé az élményt a fejlesztők, akkor mindenképp nézzétek meg

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/half-life-ai-goldeneye-265779.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Super Mario Maker 2 - rögtön az amerikai toplista élén nyitott a Nintendo játéka

Super Mario Maker 2 – rögtön az amerikai toplista élén nyitott a Nintendo játéka

Hiába régi a recept, ha az még ma is működik; nem is kicsit, hiszen a …