2022. július 1., péntekMa Annamária napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 396,00 Ft | USD: 379,00 Ft | CHF: 397,00 Ft
2022.07.01. Annamária Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 396,00 Ft | USD: 379,00 Ft | CHF: 397,00 Ft

Vigyázat, csalók élnek vissza a bükki füvesember nevével

Lopes-Szabó Zsuzsa elmondta, hogy édesapja nevében és fényképével már körülbelül egy hónapja folyik egy intenzív reklámhadjárat: különböző termékeket igyekeznek eladni, azt a látszatot keltve, mintha ezeket ő ajánlaná. Ezek mögött a bizonytalan eredetű és nyilván horribilis áru termékek mögött nem mi vagyunk, hanem pimaszul és becstelenül visszaélnek apám nevével – magyarázta a Gyuri bácsi lánya. 

Hozzátette, hogy ezek a hirdetések ellenőrizetlenül jelennek meg a közösségi médiában és a különböző fórumokon, majd rákattintva a hirdetésekre követhetetlen és lenyomozhatatlan weboldalakra, illetve webáruházakra visznek. 

Forrás:
https://www.origo.hu/gazdasag/20220616-internetes-csalok-elnek-vissza-a-bukki-fuvesember-gyuri-bacsi-nevevel-gazdasag.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Sorra törli járatait a Wizz Air, egyre több a panasz, hogy elmarad a segítség

Sorra törli járatait a Wizz Air, miközben az utasok folyamatosan arra panaszkodnak, hogy nem kaptak …