2020. március 31., keddMa Árpád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 322,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2020.03.31. Árpád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 322,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Távolságtartó matricákat oszt boltoknak a főváros

Távolságtartó matricákat oszt boltoknak a főváros

A koronavirus.budapest.hu oldalon igényelhetnek a fővárosi boltok ingyenes, padlóra ragasztható távolságtartó matricákat, jelentette be Kerpel-Fronius Gábor főpolgármester-helyettes. Ezek a matricák jelzik a sorban álló vásárlóknak az egymástól tartandó biztonságos távolságot, és ha azt betartják, kevésbé terjed a járvány.

Mint a főpolgármester-helyettes rövid, a közösségi oldalán elhelyezett videójában elmondja, a tapasztalatok szerint sok üzletben a vásárlók a megfelelő távolságot találomra állapítják meg.

A vásárlókat és a boltosokat is segíteni szeretné a főváros azzal, hogy olyan matricákat gyárt le, amelyek felhívják a figyelmet a távolságtartásra vásárlás közben és segítenek abban, hogy ne legyen zsúfoltság a boltokban.  A matricák és kiszállításuk is ingyenes, de internetről is letölthetőek.

<a href="//index.hu/mindekozben/poszt/2020/03/20/elkezdtek_kijelolni_a_boltokban_hogy_sorban_allaskor_mekkora_tavolsagot_kell_tartani/" id="hyperlink_91d3f78601a01ddf53eebb707eace9ce" target="_blank" title="Elkezdték kijelölni a boltokban, hogy sorban álláskor mekkora távolságot kell tartani" data-recommendation="bekezdes_utan" data-recommendation-preview="{"og:title":"Elkezdték kijelölni a boltokban, hogy sorban álláskor mekkora távolságot kell […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2020/03/26/tavolsagtarto_matricakat_oszt_boltoknak_a_fovaros/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Orbán: Minden idők legnagyobb gazdasági csomagját kell elindítani

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, És vannak, akik az Indexet olvassák. Támogass te is! A …