2022. augusztus 10., szerdaMa Emőd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.10. Emőd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft

Szijjártó Péter: Brüsszel hibát hibára halmozott

 A miniszter kirgiz kollégájával, Ruszlan Kazakbajevvel tartott közös sajtótájékoztatóján arról számolt be, hogy “talán soha ennyi európai figyelem nem irányult még Közép-Ázsiára, mint most”. Szerinte ennek egyik oka, hogy a világgazdasági változások növelik a keleti térségek szerepét, míg a másik a nemzetközi beavatkozás afganisztáni kudarca.

Hangsúlyozta: utóbbi ügyben “Brüsszel hibát hibára kezdett halmozni”, s a 2015-ös helyzetben is tapasztalható, felelőtlen nyilatkozatok látnak napvilágot, amelyek növelik egy “új, minden eddiginél súlyosabb migrációs hullám kialakulásának veszélyét”. Ez a koronavírus-járvány idején pedig nem pusztán biztonsági és civilizációs, hanem komoly egészségügyi kockázatokat is hordozna magában – tette hozzá.

 Szijjártó Péter hibának nevezte azt is, hogy Brüsszel nem kérte ki a közép-ázsiai országok véleményét, amikor nagy számú afgán bevándorló befogadására buzdította […]

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2021/11/05/szijjarto-peter-brusszel-hibat-hibara-halmozott/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Enyhe gyengüléssel kezdte a napot a forint

Az eurót a hétfő esti 394,27 forint után 394,57 forinton jegyezték kedden reggel, a dollár …