2022. augusztus 17., szerdaMa Jácint napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
2022.08.17. Jácint Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 420,00 Ft

Szigorítanak Észak-Korea hadseregében az ideológiai tévelygők miatt

A szigorítás célja, hogy erősítsék a fegyelmet a katonai vezető káderek körében, amely a Covid-19-járvány idején jelentősen lanyhult, továbbá a pártellenőrzés megerősítése a teljes Koreai Néphadseregre vonatkozóan – magyarázta egy forrás az online hírportálnak. 

Az észak-koreai hadseregben szolgálatot teljesítő forrás azt is elárulta, hogy az Általános Politikai Iroda szervezési osztálya e hónap elején adott ki erre vonatkozó utasítást a teljes észak-koreai hadsereg számára.

A hadsereg idén augusztustól tervezi a pártélet és az ideológiai irányítás rendszerének működtetését a megváltozott előírásoknak megfelelően.

Forrás:
https://www.origo.hu/gazdasag/20220725-gazdasag-hadsereg-ellenorzes-remeteallam-kader.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Hadiipari együttműködésről tárgyalt Palkovics László Ankarában

Palkovics László hozzátette: Magyarország úgy döntött, hogy külföldi technológiai partnerek bevonásával, de Magyarországon fog gyártani …