2022. július 5., keddMa Sarolta, Emese napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 400,00 Ft | USD: 383,00 Ft | CHF: 399,00 Ft
2022.07.05. Sarolta, Emese Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 400,00 Ft | USD: 383,00 Ft | CHF: 399,00 Ft

Sokkoló dolgok derültek ki az ételkiszállítókról

Különleges és sokkoló kutatást tett közzé nemrég a Circuit Route Planner nevű vállalat, amely egyébként mobil navigációs alkalmazást fejleszt futároknak. A cég 564 amerikai futár megkérdezésével próbálta kideríteni, mit viselnek el a legnehezebben a futárok a vásárlóktól, illetve hogyan állnak ezekért bosszút.

A kutatásban megkérdezett futárok 80 százaléka vallotta be: előfordult már, hogy beleevett a kiszállított ételbe, míg 17 százalék egyenesen ellopta az ételt. Emellett 23 százalékuk körében fordult már elő, hogy szándékosan megrongálta a csomagot.

A futárok számára legidegesítőbb jelenségek listáján szerepel még a nem létező vagy téves cím, illetve a túlzott vásárlói elvárások is. Mindazonáltal a legkülönösebb talán az, hogy 19 százalék azt találta a legzavaróbbnak, amikor a vevők valamilyen közösségi médiában felkapott trendet próbálnak utánozni a futárral.

Emellett a kutatás arra is rákérdezett, hogy a futárok milyen gyakran találkoznak kifejezetten idegesítő vevővel. A többség (56 százalék) havonta, de 20 százalék hetente, 16 százalék pedig egyenesen naponta. Mindössze 5 százalék mondta azt, hogy évente, és csupán 3 százalék azt, hogy soha.

Hirdetés

Végül a felmérésből az is kiderült, hogy a futárok 78 százaléka a kiszállított termékek miatt is ítélte már meg negatívan a vásárlót. Arra is rákérdeztek, hogy melyek voltak a legfurcsább rendelések, és egészen különleges válaszok születtek.

Volt olyan, aki 20 adag sültkrumplit rendelt, de előfordult, hogy a vásárló mindössze egyetlen darab fánkra vagy egyetlen üveg vízre adott el rendelést. Az extrém válaszok csúcsán viszont az a vevő áll, aki egy 3,5 méteres karácsonyfát rendelt – márciusban.

Forrás:
https://www.origo.hu/gazdasag/20220603-futar-kiszallitas-csomag-usa-felmeres.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Változtatást kezdeményeznek a boltok vasárnapi nyitva tartásában

Ahogy nagyon sok hazai ágazatban, úgy a kereskedelemben is munkaerőhiány tapasztalható – áll a Kereskedelmi …