2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft

Rendkívül drágák a horgásznyaralók Magyarországon

Magyarországon jelenleg több mint 750 ezer a regisztrált horgászok száma, ami 2014 óta gyakorlatilag megduplázódott. Rendszeresen több mint félmillió magyar horgászik, egy évben átlagosan 16-18 napot – írja a Pénzcentrum.

Markó Ildikó, az OTP Ingatlanpont dél-dunántúli régióvezetője elmondta, hogy a Balatonnál

az újépítésű ingatlanok árai folyamatosan, heti-kétheti szinten emelkednek. Bár befektetési céllal is vesznek lakást az emberek, egyre jellemzőbb, hogy saját részre vásárolnak, azaz be is költöznek a frissen szerzett ingatlanba.

Piros Szilvia, a cég dél-alföldi régióvezetője a horgásztelkekről elmondta, hogy portfóliójukban csak néhány ilyen található, és

Hirdetés

ha ki is kerül egy-egy a piacra, az szinte egyből el is kel, méghozzá belső körökben, a rokonok, ismerősök között. Ha huzamosabb ideig nem akad vevő, az annak a félreértelmezhetetlen jele, hogy az adott ingatlan túlárazott. Persze érdemes hozzátenni azt is, hogy az árak mindenhol emelkedtek az utóbbi időben, sőt, van, ahol az elmúlt 3-4 évben meg is duplázódtak.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2021/11/01/horgasztelek-ingatlan-ingatlanpiac-aremelkedes-balaton-tisza-duna/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

10 milliárd forintos vállalati fejlesztés valósult meg Jászberényben

Varga Mihály, a Jász-Plasztik Kft.-nél tartott ünnepségen a legfontosabb feladatnak nevezte megvédeni az eddig elért …