2022. május 16., hétfőMa Botond, Mózes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 384,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 367,00 Ft
2022.05.16. Botond, Mózes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 384,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 367,00 Ft

Musk felfüggeszti a Twitter felvásárlását

A világ leggazdagabb emberének számító Musk Twitter-üzenetben közölte, hogy addig felfüggeszti a Twitter felvásárlásának végrehajtását, amíg a cég elérhetővé nem teszi azokat a számításokat, amelyek alátámasztják a vállalat azon állítását, miszerint a hamis profilok és levélszemetet terjesztő fiókok a mikroblog körülbelül 93 millió felhasználójának kevesebb mint öt százalékát teszik ki.

Elon Musk korábban azt hangsúlyozta, hogy csak ritka esetekben szabadna törölni a felhasználói fiókokat, például akkor, ha kéretlen levélszemetet terjesztenek. Azt is hozzátette, hogy

az illegális vagy destruktív tartalmú bejegyzéseket törölni kell, vagy láthatatlanná tenni, a fiókokat azonban szerinte nem szabadna végérvényesen törölni.

Olyan digitális térhez hasonlította a Twittert, „ahol az emberiség jövője szempontjából létfontosságú kérdésekről vitatkoznak”.

Hirdetés

Egyelőre nem tudni, hogy a vitás kérdések miatt meghiúsul-e a megállapodás – […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2022/05/13/elon-musk-twitter-felvasarlas-felfuggesztese/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Tállai András: Még hat napig ajánlhatóak fel az egy százalékok

A kormány döntése értelmében az egyházak és a civil szervezetek a családi adóvisszatérítés miatt kieső …