2022. augusztus 8., hétfőMa László napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 386,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
2022.08.08. László Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 386,00 Ft | CHF: 404,00 Ft

Két ruhadarab, amit nem érdemes viselni repülőn

Sokan álmodnak arról, hogy utasfelvételkor magasabb kategóriába kerülnek, azonban ahhoz érdemes annak megfelelően öltözködni. Egy légiutas-kísérő elárulta, hogy milyen módon kell felöltözni, ha az ember előkelőbb ülésre vágyik. 

A reptéri öltözködés trükkös lehet, hiszen olyan kényelmes ruhát kell találni, amely melegen tartja az embert az általában hűvösebb levegőjű repülőgépen, de amikor megérkezik a napsütötte úticéljára, akkor ne legyen túlságosan meleg. A legtöbben csak felkapnak egy kényelmes nadrágot, edzőcipőt és egy nagy pulóvert, azonban sokan nem tudják, hogy érdemes egy kicsit jobban kiöltözni, ha a magasabb kategóriás ülések magkaparintása a cél – írja a Mirror. Egy légiutas-kísérő elmondása szerint nem gyakori, de előfordulhat, hogy a lefoglalt helyjeggyel magasabb osztályba sorolják át az utast, például turista osztályról üzleti osztályra. Erre az esetre pedig nem mindegy, hogy milyen ruhát visel az ember.

Forrás:
https://www.origo.hu/gazdasag/20220726-repulon-mit-nem-erdemes-viselni.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Sörrel töltött talpú sportcipőt dobott piacra egy sörgyártó cég

A sneakert a Shoe Surgeon tervezte, akik korábban már Drake és LeBron James számára is …