2022. július 3., vasárnapMa Kornél napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 397,00 Ft
2022.07.03. Kornél Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 397,00 Ft

Joe Biden: az együttműködés új korszakába lép az Egyesült Államok és az Európai Unió

A transzatlanti együttműködés új korszakába lép az Egyesült Államok és az Európai Unió, miután sikerült megállapodásra jutni arról, hogy véget vetnek az acél- és alumíniumkereskedelemmel kapcsolatos vitáknak – jelentette ki Joe Biden amerikai elnök Rómában a G20-csúcstalálkozó utolsó napján Ursula von der Leyennel, az Európai Bizottság elnökével folytatott megbeszélése után.

A két vezető közölte, hogy véget vetnek az acél- és alumíniumkereskedelemmel kapcsolatos, még Donald Trump elnöksége alatt kialakult viszálynak, és ígéretet tettek arra, hogy átfogó megállapodást fognak kötni a szektort érintő kérdésekben. Mindez egy megújult partnerséget jelez előre gazdasági és környezetvédelmi ügyekben – emelték ki.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2021/10/31/europai-unio-egyesult-allamok-joe-biden-ursula-von-der-leyen-acelipar-g20-csucs-roma/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Eladó a híres Gucci-ház

A londoni luxusingatlanok piaca idén fellendülőben van. Svájc egyik leggazdagabb embere, Ernesto Bertarelli 92 millió …