2022. augusztus 10., szerdaMa Emőd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.10. Emőd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft

Hatásos a Richter új depressziógyógyszere

Kedvező hírek érkeztek a Richter gyógyszeréről: újabb vizsgálati fázisban is igazolódott, hogy a Cariprazine hatásos kiegészítő kezelésként a major depresszióban szenvedő betegeknél – közölte a Richter Gedeon Nyrt. a tőzsde honlapján.

A Cariprazine-t az Egyesült Államokban Vraylar néven forgalmazzák. Az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) az I-es típusú bipoláris zavar depressziós, illetve akut mániás és kevert epizódok kezelésére, valamint felnőtt betegek esetében skizofrénia kezelésére engedélyezte. A mostani vizsgálatok azonban azt látszanak igazolni, hogy a szer az unipoláris depresszióban szenvedőknél is hatásos.

A Cariprazine-t a Richter Gedeon Nyrt. és az AbbVie közösen fejlesztette. Utóbbi cég felelős az értékesítésért az Egyesült Államokban, Kanadában, Japánban, Tajvanban és egyes latin-amerikai országokban.

Hirdetés

Mint azt <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2021/10/29/richter-gyogyszer-depresszio-cariprazine-vraylar/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Enyhe gyengüléssel kezdte a napot a forint

Az eurót a hétfő esti 394,27 forint után 394,57 forinton jegyezték kedden reggel, a dollár …