2022. augusztus 12., péntekMa Klára napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2022.08.12. Klára Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 406,00 Ft

Gyopáros Alpár: Több mint 21 milliárd forintnyi fejlesztés volt Jász-Nagykun-Szolnok megyében a Magyar Falu Programban

Gyopáros Alpár a városházán tartott doorstep sajtótájékoztatón elmondta: ezen forráson belül, 662 nyertes önkormányzati pályázatnak köszönhetően 6,5 milliárd forint értékben valósultak meg beruházások a megyében. Emellett körülbelül 124 kilométer útszakasz és 37 kisbolt újult meg a megyében a programnak köszönhetően – fűzte hozzá. 

Herczeg Zsolt, a térség fideszes országgyűlési képviselője kiemelte: a térség minden településére, a kisebbekre is jut forrás a Magyar Falu Programnak köszönhetően, az eddigi fejlesztések is a helyi szükségletekhez igazodtak. A megvalósult beruházások közül példaként említette a járdaépítést, orvosi rendelő korszerűsítését, orvosi eszközök beszerzését, az úthálózatok megújítását.

Hozzátette: a program segíti a települések megtartó erejének növelését is, példaként említette Mesterszállást, ahol a lakosok száma folyamatosan nő.

Forrás:
https://www.origo.hu/gazdasag/20220727-tobb-mint-21-milliard-forintnyi-fejlesztes-volt-jasznagykunszolnok-megyeben-a-magyar-falu-programnak.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Tömegével zárnak be a brit éjszakai klubok

Sorra zártak be az éjszakai klubok az Egyesült Királyságban, ahogy az üzemeltetők nem tudták kigazdálkodni …