2022. augusztus 17., szerdaMa Jácint napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
2022.08.17. Jácint Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 420,00 Ft

Forró vízzel öntötte le a vásárlókat egy gyorsétterem üzletvezetője

A Fox Business cikke szerint pert indítottak az amerikai gyorsétteremlánc, a Taco Bell ellen. A felperesek egyik ügyvédje, Ben Crump, kedden hozta nyilvánosságra, hogy Brittany Davis és egy kiskorú, maradandó bőrkárosodást szenvedtek a gyorsétterem egyik vendéglőjében.

A perbe foglalt incidens június 17-én történt, amikor a két vásárló nem kapta meg a megfelelő rendelést egy dallasi Taco Bellben. Az érintettek többször áthaladtak autóval a gyorsétterem ablakánál, hogy a rendelésük kiegészítését kérjék. Miután az alkalmazottak többször elutasították a kérésüket, leparkoltak és megpróbáltak bejutni a vendéglőbe, ami akkor már zárva volt. Nem sokkal később az egyik ott dolgozó beengedte őket, majd bezárta mögöttük az ajtót.

Forrás:
https://www.origo.hu/gazdasag/20220725-egy-gyorsetterem-uzletvezetoje-forro-vizzel-ontotte-le-a-vasarlokat.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hadiipari együttműködésről tárgyalt Palkovics László Ankarában

Palkovics László hozzátette: Magyarország úgy döntött, hogy külföldi technológiai partnerek bevonásával, de Magyarországon fog gyártani …