2022. július 5., keddMa Sarolta, Emese napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.05. Sarolta, Emese Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft

Fontos bejelentést tett egy népszerű áruházlánc

A Tesco tovább bővítette online üzletágát, melynek eredményeként nemrég Siófokon és 19 környező településen, most pedig Tapolcán és a vonzáskörzetében lévő további 38 településen élő vásárlók számára vált elérhetővé a kiszállítás. A vállalat a frissen csatlakozott területeken a tapolcai hipermarketéből szolgálja ki a Tesco Otthonról online rendeléseit, ahol mintegy 10 fővel növelte a csapat létszámát.

A fejlesztés mintegy 23 ezer háztartást érint, ezzel pedig már a Balaton-part jelentős részén, 73 településen csaknem 70 ezer címre visszük ki az interneten leadott rendeléseket siófoki, tapolcai és veszprémi üzleteinkből. Országszerte így már közel 2,5 millió háztartásban és 631 településen vagyunk jelen” – mondta Martin Coulam, a Tesco-Global Zrt. operációs igazgatója.

A Tesco Doboz Webáruház továbbra is az ország minden pontján elérhető a vásárlók számára, akik több ezer termékből – köztük tartós élelmiszerekből, kozmetikumokból, tisztítószerekből és egyéb háztartási cikkekből, babápolási termékekből vagy állateledelekből – válogatva állíthatják össze rendelésüket, amelyet a Magyar Posta szállít házhoz 3-5 munkanapon belül.

Forrás:
https://www.origo.hu/gazdasag/20220617-mar-73-balatonparti-telepulesen-szallit-hazhoz-tesco.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

A kedvezőbb adózás miatt még mindig megéri a zöldrendszám

Május végéig összesen közel 51,5 ezer zöldrendszámot adott ki a közlekedési igazgatási hatóság, az idei …