2019. augusztus 21., szerdaMa Sámuel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 327,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
2019.08.21. Sámuel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 327,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Figyelmeztető sztrájk lesz a Paksi Atomerőműben

Hirdetés

Figyelmeztető sztrájk lesz a Paksi Atomerőműben

A Paksi Atomerőmű két szakszervezete, a Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Paksi Atomerőmű (MÉSZ) és a Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete (PADOSZ) bejelentette, hogy március 2-án a fegyveres biztonsági őrség kiszervezésben érintett munkavállalók két órás figyelmeztető sztrájkot tartanak. 

A sztrájkban a munkára képes állomány minden munkavállalója egységesen részt vesz – írták a szakszervezetek. Ha a figyelmeztető sztrájk után sem sikerül megállapodni “az érintett munkavállalók készek a sztrájkot folytatni, készek a szakszervezetek további tüntetéseket is szervezni az ügyben bármilyen módon érintett hivatalok, intézmények előtt”.

A sztrájkkövetelésben megfogalmazták, hogy a munkáltató a Fegyveres Biztonsági Őrség tevékenységét ne […]

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2019/02/28/figyelmezteto_sztrajk_lesz_a_paksi_atomeromuben/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Önöknél ki markolja fel az agrárpénzeket?

Támogatóinknak köszönhetően elindíthattuk Képbehozó című infovideós sorozatunkat. Támogass te is! Hirdetés Frissítette a K-Monitor az …