2022. július 5., keddMa Sarolta, Emese napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 400,00 Ft | USD: 383,00 Ft | CHF: 399,00 Ft
2022.07.05. Sarolta, Emese Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 400,00 Ft | USD: 383,00 Ft | CHF: 399,00 Ft

Férfiak, akik hatalmas izmaikkal szereztek óriási vagyont – galéria

Míg az elmúlt évezredek alatt a látványos izmoknál sokkal fontosabb volt az erő és a teljesítmény – amely jó szolgálatot tett a csaták vagy épp a nehéz fizikai munkák során -, addig a mai modern világban a testépítés elsődleges célja az esztétikus megjelenés lett. Egyvalami azonban közös, mégpedig, hogy a szépen kidolgozott test eléréséhez, amióta világ a világ, a szigorú önfegyelem és kitartó edzés elengedhetetlen. 

Napjainkban a profi versenyeken felsorakozó sportolókat képzett bírák ítélik meg, egy-egy ponton pedig sokszor dollártízezrek is múlhatnak. A győztesek a hírnév mellett ugyanis gyakran vagyonokat érő szponzori szerződésekkel is gazdagodnak.

Forrás:
https://www.origo.hu/gazdasag/20220601-gazdasag-testepites-fitneszipar-bodybuilder.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az adatok szerint aranyláz van az országban

Míg 2021-ben a BÁV-nál összesen egymilliárd forintért értékesítettek befektetési célú aranytömböt (BCA), addig idén már …