2022. augusztus 12., péntekMa Klára napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2022.08.12. Klára Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 406,00 Ft

Felvásárolnák a ritka betegség elleni gyógyszert gyártó vállalatot

A nagy gyógyszergyártók folyamatosan keresik a felvásárlási lehetőséget jelentő cégeket. Elsősorban a nagy árbevétellel rendelkezőket monitorozzák, és az utóbbi hónapok borús hangulata a részvénypiaci értékeltségek csökkenéséhez vezetett, így most egy-egy céget jutányosabb áron lehetséges felvásárolni, mint néhány évvel ezelőtt – írta meg a Bloomberg.

A San Francisco-i székhelyű Global Blood Therapeutics vállalat Oxbryta nevű gyógyszerét az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatósága engedélyezte a fekete bőrszínűek esetében gyakrabban előforduló sarlósejtes betegség kezelésére.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2022/08/05/gazdasag-egeszsegugy-usa-amerikai-egyesult-allamok-sarlosejtes-betegseg-global-blood-therapeutics-felvasarlas/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Tömegével zárnak be a brit éjszakai klubok

Sorra zártak be az éjszakai klubok az Egyesült Királyságban, ahogy az üzemeltetők nem tudták kigazdálkodni …