2019. szeptember 17., keddMa Zsófia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
2019.09.17. Zsófia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Elhalasztja beígért gyárbővítését a Hankook

Hirdetés

Elhalasztja beígért gyárbővítését a Hankook

Elhalasztja magyarországi gyárának bővítését a Hankook – írja a Világgazdaság. A lap kérdésére a Nemzeti Befektetési Ügynökség is megerősítette, hogy elmarad a rácalmási gyár fejlesztése.

A dél-koreai abroncsgyártó cég tavaly márciusban jelentette be, hogy 89 milliárd forintból bővíti a rácalmási gyárat, amihez a kormány 3 milliárd forint támogatást nyújtott volna. A fejlesztést tavaly már el is kezdték volna a tervek szerint, és 2020-ra fejezték volna be. A Hankook a tervezés díjait még kifizette, a kivitelezéshez viszont nem kezdett hozzá. 

Az egyik fő ok, amiért a gyár elállt a fejlesztéstől, az lehet, hogy aggódnak a munkaerőhiány miatt, pontosabban hogy nem tudják majd megfelelő munkaerővel feltölteni a bővítéssel létrejött munkahelyeket. Az új üzemben a Világgazdaság cikke szerint legalább 150 olyan […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2019/09/13/hankook/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szeptember közepével leállt a MoviePass

Szeptember 14-el leáll a MoviePass, ami havi előfizetésért cserébe lehetővé tette az előfizetők korlátlan mozizását. …