2020. június 4., csütörtökMa Bulcsú napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
2020.06.04. Bulcsú Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Elhalasztja beígért gyárbővítését a Hankook

Elhalasztja beígért gyárbővítését a Hankook

Elhalasztja magyarországi gyárának bővítését a Hankook – írja a Világgazdaság. A lap kérdésére a Nemzeti Befektetési Ügynökség is megerősítette, hogy elmarad a rácalmási gyár fejlesztése.

A dél-koreai abroncsgyártó cég tavaly márciusban jelentette be, hogy 89 milliárd forintból bővíti a rácalmási gyárat, amihez a kormány 3 milliárd forint támogatást nyújtott volna. A fejlesztést tavaly már el is kezdték volna a tervek szerint, és 2020-ra fejezték volna be. A Hankook a tervezés díjait még kifizette, a kivitelezéshez viszont nem kezdett hozzá. 

Az egyik fő ok, amiért a gyár elállt a fejlesztéstől, az lehet, hogy aggódnak a munkaerőhiány miatt, pontosabban hogy nem tudják majd megfelelő munkaerővel feltölteni a bővítéssel létrejött munkahelyeket. Az új üzemben a Világgazdaság cikke szerint legalább 150 olyan […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2019/09/13/hankook/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Százmillió szál cigarettával kevesebb fogyott idén Magyarországon

Százmillió szál cigarettával kevesebb fogyott idén Magyarországon

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, És vannak, akik az Indexet olvassák. Támogass te is! A …