2022. augusztus 10., szerdaMa Emőd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.10. Emőd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft

Egyre nehezebb helyzetben van az egyik leghíresebb amerikai filmstúdió

Tom Cruise-nak köszönhetően a Paramount Global felül tudta múlni negyedéves bevételével és profitjával a Wall Street-i várakozásokat. Ennek ellenére a vállalat kilátásai nem túl fényesek, mivel a streaming előfizetőik száma csak nagyon lassan növekszik – írta meg a Reuters.

Az 1986-os akciófilm, a Top Gun idén bemutatott folytatása le tudta győzni a mozipénztáraknál a Disney filmsikerét, a Doktor Strange az őrület univerzumában című képregényfilmet. Ezzel egyelőre a legtöbb pénzt termelő filmnek számít 2022-ben, az 1 milliárd dolláros bevételével. A film sikerének az egész mozivilág örülhet, hiszen a jelentős mértékű jegyeladások jól jelnek számítanak a mozik jövőjét illetően.

A Netflix és a Disney+ is rendkívül népszerű a fogyasztók körében, ráadásul ez a két cég a reklámok bevezetésével még nagyobb bevételre tehet szert. A júniussal zárult második negyedévről szóló jelentés szerint a cég streaming platformja, a Paramount+ 4,9 millió előizetővel bővült, miközben az első negyedévben még 6,8 millióan fizettek elő a szolgáltatásra. Ehhez hozzá kell tenni azt is, hogy

a vállalat 3,9 millió előfizetőt eltávolított a platformjáról az orosz piacról történő kilépés miatt. A cég azt is jelezte, hogy hamarosan kénytelenek lesznek emelni az előfizetési díjukat.

Hirdetés

“Egyelőre nincs napirenden az árváltoztatás, de hamarosan ennek is meg kell történnie.” – mondta Naveen Chopre pénzügyi igazgató.

A Refinitiv adatai szerint a Paramount a második negyedévben részvényenként 64 centet keresett 7,78 milliárd dolláros bevétel mellett. Ez meghaladja az elemzők által várt 61 centes nyereséget 7,57 milliárd dolláros bevétel mellett.

Forrás:
https://www.origo.hu/gazdasag/20220805-gazdasag-tom-cruise-top-gun-paramount.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Enyhe gyengüléssel kezdte a napot a forint

Az eurót a hétfő esti 394,27 forint után 394,57 forinton jegyezték kedden reggel, a dollár …