2022. augusztus 10., szerdaMa Lörinc napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.10. Lörinc Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft

Egy légitársaság 4 millió forintnak megfelelő kártérítést adott az utasoknak túlfoglalás miatt

Az Inc. magazin rovatvezetője, Jason Aten arról számolt be, hogy már a beszállókapunál várt a sorára, amikor a Delta hangosbemondón nyolc önkéntest kért, akik hajlandók elcserélni jegyüket egy későbbi járatra. Elmondása szerint a légitársaság 10.000 dollárt (mintegy 4 millió forintot) ajánlott fel mindazoknak, akik hajlandóak voltak feladni a helyüket.

Egy másik utas arról téjékoztatta a médiumokat, hogy a légitársaság először csak 5.000 dollárt ajánlott fel, később emelték az összeget a duplájára. Ő és felesége azonban nem fogadta el a pénzt, mert azt Visa ajándékkártyával vagy Apple Pay-jel fizették ki. 

Ed Bastian, a Delta vezérigazgatója bocsánatot kért a SkyMiles-tagjaitól a közelmúltbeli járatkésések és járattörlések miatt.

“Éveket töltöttünk azzal, hogy a Deltát a megbízhatóság terén az iparág vezető vállalatává tehessük, és bár a járataink többsége továbbra is időben közlekedik, a fennakadások és a bizonytalanság ilyen szintje elfogadhatatlan” – írta Bastian egy csütörtöki e-mailben.

Hirdetés

A Delta a nyári utazási szezon kezdetét jelentő Memorial Day hétvége óta járatainak 4 százalékát törölte – jelentette a Bloomberg a FlightAware adataira hivatkozva.

Forrás:
https://www.origo.hu/gazdasag/20220701-gazdasag-delta-legitarsasag-utazas-jarat.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Enyhe gyengüléssel kezdte a napot a forint

Az eurót a hétfő esti 394,27 forint után 394,57 forinton jegyezték kedden reggel, a dollár …