2020. május 30., szombatMa Zsanett, Janka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2020.05.30. Zsanett, Janka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Egy év alatt négy ember használta a hatvani biciklis kalandparkot

Egy év alatt négy ember használta a hatvani biciklis kalandparkot

Az elmúlt évben összesen négyen vették igénybe a hatvani kerékpáros kalandparkot. A komplexumot 2015-ben adták át, azóta összesen 41 biciklis használta – írja a G7 a városházától kikért dokumentumokra hivatkozva.

A Hatvanban megépített Zagyva-parti kalandpark valószínűleg az ország az egyik legértelemtelenebb magyarországi uniós beruházása  volt. A Zagyva árterében lévő híd felesleges cikcakkokat ír le, a kalandpark le van zárva, mert az átadó után egy profi biciklis megsérült rajta, és kong az ürességtől, a kerékpárutat pedig egy év után feltörte a nád.

A kalandparkot hivatalosan a turizmus fellendítésének céljából hozták létre, ami egyébként sikerült is, hiszen a négy biciklis közül három nem hatvani volt. A „kalandpark” mellett egy bicikliút is épült Hatvan és a szomszédos település, Boldog között. A 1,1 milliárdos projekttel a […]

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2019/02/28/egy_ev_alatt_negy_ember_hasznalta_hatvani_biciklis_kalandparkot/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

A fiatalok felének van megtakarítása, átlagosan 404 ezer forint

A fiatalok felének van megtakarítása, átlagosan 404 ezer forint

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, És vannak, akik az Indexet olvassák. Támogass te is! Átlagosan …