2020. június 2., keddMa Anita, Kármen napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2020.06.02. Anita, Kármen Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Budapest-Belgrád vasút: Szél Bernadett feljelentést tesz hűtlen kezelés miatt

Budapest-Belgrád vasút: Szél Bernadett feljelentést tesz hűtlen kezelés miatt

Feljelentést tett a Budapest-Belgrád vasútvonal felújítási beruházása kapcsán hűtlen kezelés gyanújával Szél Bernadett független parlamenti képviselő, írja a képviselő sajtóközleményében.

A kihallgatásra készen állok, a nyomozati anyagokba betekintést fogok kérni.

A képviselő kiemeli, hogy a kormány 82 milliárdot csoportosított át nemrég a projektre, amit Szél a “Fidesz és a Kínai Kommunista Párt nászajándékának” nevez. 

A Fidesz legyen szíves ne merjen minket szuverenitásból oktatni. A friss törvénymódosítás nyomán csak “A Kínai Népköztársaság Kormányának álláspontját beszerezve” dönthet a külgazdasági és külügyminiszter a beruházás iratainak nyilvánosságáról.

– írja a képviselő, ugyanis a projekt titkosítását úgy egészítették ki, hogy csak akkor lehet belenézni a szerződésekbe, ha arra Kína is rábólint. 

Az tehát a dolog egyik fele, hogy a kínai kommunista párt diktál a kormánynak, miközben az minket tele szájjal hazaárulózik, de mindeközben mi – a magyar adófizetők és választópolgárok – nem ismerhetjük meg a kínai hitel kondícióit, a beruházás indokoltságát, a megtérülés kilátásait. Fizethetünk, de nem kérdezhetünk.

– írja Szél a közleményben. A projektről számos cikkben írtunk már, ez minden idők legnagyobb vasúti beruházása Magyarországon, összértéke a 700 milliárd forintot is meghaladhatja. A nagy […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2020/05/23/budapest-belgrad_vasut_szel_bernadett_feljelentest_tesz_hutlen_kezeles_miatt/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Németország úgy segítene az iparon, hogy több ezer eurós kedvezményt adna autóvásárlásra

Németország úgy segítene az iparon, hogy több ezer eurós kedvezményt adna autóvásárlásra

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, És vannak, akik az Indexet olvassák. Támogass te is! Közpénzből …