2020. március 29., vasárnapMa Auguszta napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 322,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2020.03.29. Auguszta Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 322,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Április végéig biztosan zárva marad a győri Mercedes-gyár

Április végéig biztosan zárva marad a győri Mercedes-gyár

Két héttel meghosszabbítják a kecskeméti Mercedes-gyár leállását, írja a kecsup.hu. Az eredetileg bejelentett két hetes leállás helyett tehát az újranyitás tervezett dátuma április 22-re tolódik. A tervek szerint az első héten egy műszakos, majd két hétig két műszakos munkarend lesz érvényben. 

Az alkalmazottaknak kiküldött levélben azt ígérik, hogy a kieső időre szóló bérezésről tárgyalnak a szakszervezettel, és utána tudnak tájékoztatást adni. A koronavírus eleve nehéz helyzetben találta az európai autóipart, így a Magyarországon dolgozó cégeket is. A válság teljes hatása attól függ majd, hogy a most kieső termelés végleg elmarad, vagy a későbbiekben pótolható-e, de talán ennél is fontosabb hatás, hogy a járvány mennyire tépázza meg az európai autókeresletet.


A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2020/03/26/aprilis_vegeig_biztosan_zarva_marad_a_gyori_mercedes-gyar/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Bankszövetség: stabil a magyar bankrendszer, rövidíthetik a nyitavatartást

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, És vannak, akik az Indexet olvassák. Támogass te is! A …