2020. június 6., szombatMa Fatime napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 317,00 Ft
2020.06.06. Fatime Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 317,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Vízfertőzés miatt zártak be egy budapesti bölcsődét és óvodát

Vízfertőzés miatt zártak be egy budapesti bölcsődét és óvodát

Szeptember 2-án 63 új bölcsődés kezdte el a tanévet Budapesten, a XVII. kerületi Gólyafészek Bölcsődében, de a gyerekek nem élvezhették sokáig az új környezetet. Két nappal a kezdés után egy ajtóra ragasztott üzenet fogadta a bölcsődéhez érkezőket. A lapon a Rákosmenti Önkormányzat közleménye állt, miszerint az épületben műszaki meghibásodás történt, és a gyerekek biztonsága érdekében az önkormányzat átmenetileg bezáratja a bölcsődét, és a mellette található Csicsergő Óvodát is – számolt be a történtekről a  Rákosvidék  oldal.

Az oldal információi szerint a hiba a vízhálózatot érintette, valamilyen ismeretlen anyag kerülhetett az ivóvízbe. Az érintett szülőket telefonon értesítették a kialakult helyzetről, és hogy gyereküket átmenetileg melyik másik kerületi óvodában és bölcsődében helyezik el. A bezárás több mint kétszáz gyereket és dolgozót érintett.

A bölcsőde udvarán egy ivóvíz feliratú lajtos kocsi áll, valamint az épület körüli lyukakból, és az azokból kiálló csövekből is arra lehet következtetni, hogy a vízhálózattal adódtak a gondok. Információink szerint az épületben habos állagú víz folyt a csapokból. Az esettel kapcsolatban felkerestük a bölcsőde és az óvoda intézményvezetőit, de nem akartak nyilatkozni, kérdéseinkkel az önkormányzathoz irányítottak tovább minket.

Lajtos kocsi a bölcsöde udvarán

Lajtos kocsi a bölcsöde udvarán

Fotó: Pál Tamás / Index

Horváth Tamás alpolgármester az Indexnek azt mondta, hogy az épületben a melegvíz-előállító rendszer hibásodott meg szeptember 3-án, ezért egy lajtos kocsival és palackozott ásványvizekkel oldották meg […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2019/09/13/vizfertozes_miatt_bezartak_egy_budapest_bolcsodet_es_ovodat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Rálőttek egy 72 éves nőre Miskolcon, az elkövetőt keresik

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, És vannak, akik az Indexet olvassák. Támogass te is! Rálőttek …