2022. július 5., keddMa Sarolta, Emese napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 400,00 Ft | USD: 383,00 Ft | CHF: 399,00 Ft
2022.07.05. Sarolta, Emese Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 400,00 Ft | USD: 383,00 Ft | CHF: 399,00 Ft

Viszlát, kötelező oltás?

  • Nyolc évvel ezelőtt nyilvánította a kormány hivatalosan is nemzeti gyásznappá november 4-ét, az 1956-os forradalom leverésének emléknapját. Cikkünkben a nemzeti ünnepeink, emléknapjaink és gyásznapjaink történetét jártuk körül.
  • Hatvanöt évvel ezelőtt a menekültkérdés egyet jelentett a magyarokkal: az 1956-os forradalom leverése után Európa olyan menekülthullámmal nézett szembe, amelyre a második világháború óta nem volt példa. Sosem látott képek az ’56-os magyar menekültekről, ide kattintva!
  • Mansfeld Péter nem született hősnek vagy szabadságharcosnak, pláne nem mártírnak. Ő csak egy törékeny testalkatú, élénk érdeklődésű pesti srác volt, akit a nagybetűs élet érlelt nagyon fiatalon a rendszer ádáz ellenségévé. Arról a történészek véleménye is megoszlik, hogy tudatos forradalmár volt-e, de azt, hogy a halál árnyékában is bátran szembenézett sorsával, neve pedig a megtorlások kegyetlenségének jelképévé vált, senki sem vitathatja. Részletek itt!

  • Viszonylag ritka eset, hogy a kormány az Alkotmánybíróságon támadjon meg egy Kúrián született ítéletet, de most megtörtént. A magyar kormány szerdán fordult indítvánnyal az AB-hoz saját népszavazási kérdésével, melyet a közelmúltban elmeszelt a Kúria. A kérdés így hangzik: „Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetőek legyenek nemátalakító kezelések?”

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/04/napi-hirosszefoglalo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három ember meghalt, egy megsérült egy balesetben az 53-as főúton

Két kamion és egy traktor ütközött össze az 53-as főúton. A teherautók kigyulladtak. A rendelkezésre …