2022. július 6., szerdaMa Sarolta, Emese napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.06. Sarolta, Emese Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft

Villámlással, jégesővel jönnek a zivatarok

Általában gomolyfelhős, napos időre számíthatunk délután is. A legkevesebb felhő a nyugati, északnyugati megyékben valószínű. Főként a középső országrészben és a Tiszántúlon elszórtan előfordulhat zápor, zivatar. Az északi, északkeleti szél nagy területen megerősödik, de zivatarok környezetében is lehetnek átmenetileg erős vagy viharos széllökések.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 31 fok között várható. Késő estére 17 és 23 fok közé hűl le a levegő – derült ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

időjárás

Fotó: Országos Meteorológiai Szolgálat

Főként a Dunántúl keleti részén, illetve a Duna–Tisza közén lehetnek még erősebben felhős körzetek, hajnalra csaknem mindenütt csökken a felhőzet. Az éjszaka első felében mindenhol megszűnik a csapadék. Az északi, északkeleti szelet főleg a Tiszántúlon sokfelé élénk lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 19 fok között alakul.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/06/11/idojaras-elorejelzes-zivatar-zapor-meteorologia/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Kocsis Máté: A Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje a békét és biztonságot képviseli Mezőtúron

Kocsis Máté a helyi közösségi házban rendezett lakossági fórum előtt újságíróknak arról beszélt: Szűcs Dániel …