2022. augusztus 10., szerdaMa Lörinc napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.10. Lörinc Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft

Varga Judit: a magyar emberek és családok érdekeinek képviselete kiemelt feladata lesz a fogyasztóvédelemnek

Varga Judit a Facebookon közzétett bejegyzésében jelezte: a fogyasztóvédelmi politika új irányairól tartott előadást Salgó László közigazgatási államtitkár és Kupecki Nóra helyettes államtitkár kíséretében kedden a kormánymegbízottak értekezletén.
A következő négy év fogyasztóvédelmi politikáját négy pillérre alapozva alakítják át – közölte a miniszter.A fogyasztóvédelemnek felhasználóbaráttá és minden ember számára könnyen elérhetővé, közelivé kell válnia – jelezte.

Választ kell adni a digitális világ kérdéseire és megfelelő jogi megoldásokat kell találni a technológiai fejlődés árnyoldalaira. Meg kell védeni az online térben is a magyarokat, a magyar fogyasztóvédelemnek meg kell érkeznie a XXI. századba – hangsúlyozta Varga Judit.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220705-varga-judit-bejelentest-tett-kozze-a-kozossegi-oldalan.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Emberölés miatt nyomoznak az anya ellen, akinek kétéves kislánya belefulladt a Balatonban

Egy két és fél éves cseh kislány egy matracról lecsúszott a vízbe és elmerült szombat …