2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft

Újabb alapítványt hozott létre Mészáros Lőrinc

Ezúttal budapesti székhellyel hozott létre újabb alapítványt a felcsúti milliárdos vállalkozó, Mészáros Lőrinc – írja a Menedzsment Fórum az Opten adatbázis alapján.

A Pro Filii Alapítvány október 7-én alakult meg, október 12-től pedig az MKB Bankkal közös székhelyen osztozik. Az alapítvány gyakorlatilag családi irányítás alatt fog állni. A dokumentumok szerint a szervezet képviselői, egyben a kuratórium tagjai

  • Mészáros Lőrinc és két lánya,
  • Mészáros Beatrix
  • és Homlok-Mészáros Ágnes.

A lap szerint az alapítvány fő célja, hogy civil és nonprofit szervezetek, valamint magánszemélyek számára elsősorban elektronikus pályázati rendszeren keresztül olyan közösségi célokat szolgáló, közérdekű vagy humánus okokból megvalósítandó tevékenységek, civil kezdeményezések támogatása, amelyek hozzájárulnak a Magyarországon és a határon túli magyar lakta településeken élők vagy azok egy csoportja, kiemelten a gyermekek egészségügyi helyzetének, életmódjának, esélyegyenlőségének javításához, segítik a szociálisan és egészségileg hátrányos helyzetűek életminőségének javítását, emelik Magyarország szellemi, művészeti, kulturális és sportéletének színvonalát.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/01/meszaros-lorinc-alapitvany-gyerekek-pro-filii/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Negyven hektár tarló égett le Berettyóújfalunál

Bányay Judit elmondta: előbb húsz hektáron égett az altalaj, de a szeles időben gyorsan terjedt …