2022. július 5., keddMa Sarolta, Emese napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.05. Sarolta, Emese Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft

Trükközött az uniós pénzekkel a költségvetési bizottság szocialista elnöke

Vajda Zoltán 2010-ben alapította meg cégét, a Fest Hetek Kft.-t, amelyet vidámparki, szórakoztatóparki tevékenységre jegyeztek be. A TÁMOP programra, amely munkahelyi képzések támogatását finanszírozta, 2012-ben pályázott a vállalkozás. A 10 hónapos projektre majdnem 3,4 millió forintot kaptak. Az oktatás egy év múlva indult, ugyanakkor a pályázati feltételek teljesítése már nem biztos, hogy megfelelően sikerült az ellenzéki politikus cégének.

A birtokunkba került jelenléti íveken ugyanis nemcsak a cég dolgozói, hanem maga Vajda Zoltán is szerepel, aki akkor már felsőfokon beszélt angolul, ráadásul angol nyelven oktatott egy egyetemen. Hivatalos önéletrajza szerint fiatalon évekig élt az Egyesült Államokban szüleivel, érettségi után a Budapesti Gazdasági Főiskolán tanult, majd a University of Humberside-en és a CEU-n szerzett diplomát, ráadásul részt vett Angliában az University of Essex képzésein is. Dolgozott az Egyesült Államokban a Világbankban és a párizsi székhelyű OECD-nél is. Majd 2018-tól az INTERNATIONAL BUSINESS SCHOOL-on tanít. Ezek után nehezen hihető, hogy Vajda Zoltánnak szüksége volt bármilyen angol tanfolyamra.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220609-nem-hiperpassziv-az-angoltudasa-megis-felvett-tobb-millio-forintot-angolkepzesre-a-szocialista-vajda.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szentkirályi Alexandra: A béke az egyetlen megoldás – videó

Adrianna és Timur az orosz-ukrán háború elől menekülve anyukáikkal érkeztek Magyarországra. Nehéz – egy olyan …