2020. június 6., szombatMa Fatime napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 317,00 Ft
2020.06.06. Fatime Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 317,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Tarlós egy olyan feltétellel kész a vitára, amely nem fog teljesülni

Tarlós egy olyan feltétellel kész a vitára, amely nem fog teljesülni

Eddig kerülte az egyértelmű választ Tarlós István arra a kérdésre, hogy kész-e kiállni főpolgármester-jelölti vitára Karácsony Gergellyel, de a Tordai Bencével folytatott performansz után mégis mondott valamit, amely alapján azt is lehetne mondani, hogy készen áll a vitára. Igaz, olyan feltételt szabott, amely nem fog teljesülni.

„Ne nézzék le” – mondta, majd lenézte 

Tarlós ezt egy hosszú mondatban fogalmazta meg, amelynek lényege, hogy egy előzetes vita után kész kiállni annak a vitának a győztesével. Vagy akkor sem biztos:

„Ha teljesíti a feltételeket – mert azért a kihívottnak a világon mindenütt lehetnek feltételei – akkor meglátjuk, akkor elképzelhető. De ma már nem Karácsony az egyetlen ellenfél” – mondta, Berki Krisziánra és Puzsér Róbertre utalva, akik támogatottsága a felmérések szerint 2-4 százalék körül van, míg Tarlós és Karácsony támogatottsága közelebb áll egymáshoz.

„Hiába nézik le, és hiába nézik levegőnek a másik két, az indulás jogát megszerzett embert” – mondta Tarlós, bár feltehetően nem a Fidelitas plakátjaira, vagy a kormánysajtó által használt “ellenzéki roncsderbi” elnevezésre gondolt. Neheztelt, amiért szerinte a sajtó azt találta ki, hogy „Berki az ő embere”. „Egy egész napig azt hittem, hogy a tornász olimpiai bajnoknak ment el az esze, amit nem akartam elhinni, de aztán felvilágosítottak, hogy itt valami másról van szó” – mondta, ami meglepő azután, hogy fél mondattal előtte megrótta a sajtót, amiért – szerinte – lenézik a celeb Berkit.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2019/09/13/tarlos_istvan_valasztasi_vita_feltetelek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Rálőttek egy 72 éves nőre Miskolcon, az elkövetőt keresik

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, És vannak, akik az Indexet olvassák. Támogass te is! Rálőttek …