2022. augusztus 10., szerdaMa Emőd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.10. Emőd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft

Szombathely polgármestere döntött a kötelező oltásról

Gulyás Gergely október 28-án jelentette be a Kormányinfón, hogy a cégek és a vállalkozások jogot kapnak arra, hogy a munkavégzés feltételeként előírják a védőoltást az alkalmazottak számára, valamint kötelezővé teszik a maszkhasználatot a közösségi közlekedési eszközökön.

A bejelentést követően sorra hozzák a rendelkezéseket az önkormányzatok, két budapesti kerületben már kötelezővé is tették az oltást.

Nemény András, Szombathely polgármestere is döntést hozott, miután összehívta a pandémia miatt létrehozott védekezést segítő tanácsot.

Polgármesteri Hivatal dolgozóinak és az érintett önkormányzati intézmények, önkormányzati tulajdonú cégek dolgozóinak átoltottságával és védettségével kapcsolatos információkat figyelembe véve 

Hirdetés

a szombathelyi önkormányzat nem teszi kötelezővé az oltás felvételét az oltatlan dolgozóknak a hivatalban, ugyanakkor kérik, hogy fontolják meg az oltás beadatását.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/04/szombathely-polgarmestere-dontott-a-kotelezo-oltasrol/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Emberölés miatt nyomoznak az anya ellen, akinek kétéves kislánya belefulladt a Balatonban

Egy két és fél éves cseh kislány egy matracról lecsúszott a vízbe és elmerült szombat …