2022. augusztus 10., szerdaMa Lörinc napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.10. Lörinc Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft

Szijjártó Péter: Sikerült lerakni a Brexit utáni hatékony brit-magyar együttműködés alapjait

A Külgazdasági és Külügyminisztérium közleménye szerint a tárcavezető a magyar konzulátus új épületének megnyitóján hangsúlyozta, hogy kritikus időszakban van jelenleg Európa, az egész kontinens súlyos kihívásokkal néz szembe. 

Világossá kell tennünk, hogy bárhol is éljenek magyarok a világon, a magyar állam segítségére, támogatására mindig számíthatnak” – szögezte le.

Végezetül dicsérte az áprilisi választás londoni lebonyolítását, hozzátéve, hogy a külképviseleteken szavazó magyarok közül a legtöbben itt adták le a voksukat.

Mindazok, akik arra készültek, hogy hatalmas balhét csinálnak abból, hogy micsoda ordenáré körülmények között, órákig várva akadályozzuk a londoni magyarokat abban, hogy leadják a szavazatukat, ők sajnos ezeket a cikkeket nem tudták megjelentetni” – mondta.

Hirdetés

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220705-szijjarto-peter-sikerult-lerakni-a-brexit-utani-hatekony-brit-magyar-egyuttmukodes-alapjait.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Emberölés miatt nyomoznak az anya ellen, akinek kétéves kislánya belefulladt a Balatonban

Egy két és fél éves cseh kislány egy matracról lecsúszott a vízbe és elmerült szombat …