2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft

Szijjártó Péter: A migráció egészségügyi kockázatokat rejt

A kormány mindig kész a párbeszédre konkrét ügyeket, jogszabályokat illetően, viszont határozottan elutasítja a Magyarország demokratikus jellegét kétségbe vonó állításokat – jelentette ki Szijjártó Péter az ENSZ Emberi Jogi Tanácsának keddi ülésén Genfben.

Nincs arra szükség, hogy valamilyen külső hatóság vagy más állam igazolja Magyarország demokratikus jellegét 

– fogalmazott a külgazdasági és külügyminiszter a testület úgynevezett egyetemes időszakos felülvizsgálatának keretében tartott meghallgatáson. A 2008-ban útjára indított, ötévente esedékes eljárást a világszervezet minden tagállamára vonatkozóan elvégzik, értékelve az adott ország emberi jogi helyzetét, feltárják a hibákat, illetve ajánlásokat fogalmaznak meg.

Hirdetés

A magyar külpolitika irányítója a világszervezet előtt a Magyarországnak címzett jogállamisági bírálatokat politikailag motiváltnak nevezte. Úgy vélekedett, ennek az az oka, hogy jobboldali, kereszténydemokrata kormány van hatalmon, amely hazafias politikát folytat, kitartva a nemzeti identitás és örökség mellett, amit szerinte a nemzetközi liberális fő sodor nehezen visel el.

A magyarok egész történelmük során a szabadságért küzdöttek, és ez a legfőbb garanciája a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/02/genf-ensz-emberi-jogi-tanacs-upr-szijjarto-peter-kulugyminiszter-sajtoszabadsag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Nem ápolta a beteg nagymamáját egy budapesti férfi, az asszony belehalt

A 21 éves férfinak gyerekkorában magatartási nehézségei voltak, később pedig rendszeresen drogozott. A nagymamájával abban …