2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft

Szijjártó Péter: A jobboldali média mindig ki lesz zárva a szabad sajtóból

Akárhányszor a sajtószabadságról van szó, az sajnos elsődlegesen és néha kizárólag is a liberális sajtót jelenti. Abban a pillanatban, hogy egy sajtóorgánum konzervatív hozzáállást képvisel, egy kereszténydemokrata hozzáállást, az azonnal meg van bélyegezve, azonnal meg van támadva és azonnal úgy van ábrázolva, mintha bárkinek a szolgája lenne − mondta Szijjártó Péter a közösségi oldalán pénteken közzétett videóban.

A külgazdasági és külügyminiszter az Eesti Päevaleht észt napilapnak adott interjút, amikor Észtországban tartózkodott. Szijjártó Péter október 27-én utazott Tallinba, ahol a Bukaresti Kilencek ülésén vett részt.

Az interjúban a miniszter elmondta, hogy 10-15 évvel ezelőtt 90 százaléka a sajtónak liberális-szocialista volt, tehát baloldali.

Azt úgy hívták, hogy sajtószabadság. Most, hogy a helyzet kiegyensúlyozottabb, és vannak olyan sajtóorgánumok, akik egy nemzetibb, konzervatív, kereszténydemokrata vonalat képviselnek, most sajtóelnyomásról van szó

Hirdetés

− jegyezte meg Szijjártó Péter, aki szerint jelenleg Magyarországon kiegyenlített a helyzet, „vagy lehet egy kicsit rosszabb konzervatív szempontból”.

Mivel ez nem egy elsöprő többség a liberális sajtó javára, ezért rögtön arról van szó, hogy sajtóelnyomás

− tette hozzá.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/10/29/szijjarto-peter-sajto-kulgazdasagi-es-kulugyminiszter-esztorszag-sajtoszabadsag-media/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Negyven hektár tarló égett le Berettyóújfalunál

Bányay Judit elmondta: előbb húsz hektáron égett az altalaj, de a szeles időben gyorsan terjedt …