2022. augusztus 8., hétfőMa László napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 386,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
2022.08.08. László Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 386,00 Ft | CHF: 404,00 Ft

Szavazáson döntenének Hódmezővásárhelyen az augusztus 20-i tűzijáték sorsáról

A helyiek dönthetnek a tűzijáték sorsáról, a papíralapú voksolás augusztus 2-án, kedden ér véget. Az ott élők az ingyenes, Vásárhelyi Valóság című önkormányzati újságból kivágható szelvénnyel voksolhatnak, amelyet keddig kell bedobni az ideiglenes urnák valamelyikébe – írja a Délmagyar.

Nem ez az első, hogy a közvetlen demokrácia érvényesül Hódmezővásárhelyen

– jelentette ki a polgármester, utalva arra, hogy korábban a Hódtói Pihenőpark nevéről, illetve az új könyvtár helyéről is a lakosok dönthettek.

Márki-Zay Péter hozzátette: a nemzetalapítás ünnepéhez kapcsolódó programsorozat teljes költségvetése 40,5 millió forint, a tűzijáték ennek elenyésző részét képezi. Vagyis nem a pirotechnikai show lemondásával spórolt összeg menti meg a várost, de erről a helyiek döntenek – jelezte a politikus.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/07/29/tuzijatek-augusztus-20.-marki-zay-peter-hodmezovasarhely-szavazas-voksolas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Welt: Németországban milliók nem tudják majd kifizetni a fűtési költségeket

Lukas Siebenkotten hozzátette, különösen érintettek azok, akik az állami támogatás felett fogyasztanak.Ennek tompítása érdekében a …