2022. augusztus 10., szerdaMa Lörinc napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.10. Lörinc Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft

Súlyosabb büntetést kaphat az a gödöllői pár, aki összeverte és kirabolta alkalmi partnerét

A pár 2019 őszének elején Gödöllőn szexuális kapcsolat céljából ismerkedett meg egy nővel egy helyi kocsmában, ahonnan éjjel a fiú élettársának dányi albérletébe mentek.

A nő azonban rövid időn belül meggondolta magát, és nem akart lefeküdni a férfival, amiért élettársa  egy késsel kényszerítette és ütötte-verte, hogy elégítse ki a fiatal férfit. Mivel nem ért célt, a férfi is

Az ítéletet a fiatalkorú vádlott és ügyvédje tudomásul vette, míg tettestársa és védője a büntetés enyhítése érdekében fellebbezett.

A Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség másodfokú indítványával mindkét vádlottal szemben súlyosabb  büntetésért, a fiatalkorú vádlottnál pénzbüntetésért és hosszabb időre szóló közügyektől eltiltás kiszabásáért, emellett a jogi minősítés pontosításáért tartotta fenn az ügyészi fellebbezést.

Hirdetés

Mindketten letartóztatásban várják a fellebbviteli eljárást – írja az Ügyészség oldala.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220705-baratnojevel-egyutt-vert-meg-es-rabolt-ki-egy-not-egy-fiatalkoru-godollon.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Emberölés miatt nyomoznak az anya ellen, akinek kétéves kislánya belefulladt a Balatonban

Egy két és fél éves cseh kislány egy matracról lecsúszott a vízbe és elmerült szombat …