2022. július 5., keddMa Sarolta, Emese napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 400,00 Ft | USD: 383,00 Ft | CHF: 399,00 Ft
2022.07.05. Sarolta, Emese Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 400,00 Ft | USD: 383,00 Ft | CHF: 399,00 Ft

Súlyos beteg az MLSZ egykori elnöke

Azóta sok vizsgálaton és kezelésen átesett, még logopédushoz is járt, de teljes győzelmet sajnos nem sikerült aratnia. Ráadásul kísérti a fájó múlt, 1971-ben volt egy autóbalesete, amelyben meghalt a felesége, neki akkor megsérült a térde. Ez akkor a veszteséghez képest szinte semmiségnek tűnt, de egyre komolyabban érzi a következményeit. Olyannyira, hogy most már a sétálás is nehezére esik.

Fáj a lábam, nem nagyon járok már el otthonról, és sajnos ezért le is gyengültem – árulta el Benkő László. “Legutóbb tavaly augusztusban voltam szülővárosomban, Hódmezővásárhelyen köszöntöttek, ahol díszpolgár vagyok. Azóta már nincs más szórakozásom, mint a televízió és a futball. Nagy fogyasztó vagyok, kis túlzással mindent megnézek, ha pattog a labda, előfordul, hogy éjfélig is fent vagyok. A családom mellett mindig is ez volt a másik szerelmem, a foci.” 

A felesége, Benkő Liza is emiatt aggódik, nehogy férje infarktust kapjon sztrókja után a kispestiek miatt. Már épp ideje volt szerinte, hogy véget érjen a bajnokság, jól jött a férjének egy kis szünet, egy kis nyugalom. Mert a foci még mindig lázba hozza őt, talán túlságosan is. Persze ez nem is annyira meglepő, hiszen az élete több évtizede a futballról szólt.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220619-sulyos-beteg-az-mlsz-egykori-elnoke.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Három ember meghalt, egy megsérült egy balesetben az 53-as főúton

Két kamion és egy traktor ütközött össze az 53-as főúton. A teherautók kigyulladtak. A rendelkezésre …