2020. március 31., keddMa Árpád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 322,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2020.03.31. Árpád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 322,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Sok városban változik a menetrend a járvány miatt

Sok városban változik a menetrend a járvány miatt

Újabb módosításokat vezetnek be a közösségi közlekedésben több vidéki városban: tovább csökkentik a járatok számát, mert sokkal kevesebb az utas a koronavírus-járvány miatt. Egyes településeken éjszakára, néhány helyen pedig teljesen leállt, illetve leáll a helyi autóbusz-közlekedés – írja az MTI.

  • Békéscsabán minden nap vasárnapi menetrend szerint, azaz óránként indulnak a járatok szerdától a város minden részébe, de este hét óra után már nem járnak egyik vonalon sem.
  • Debrecenben szabadnapi menetrend szerint közlekednek a közösségi járművek, vagyis kevesebb járat közlekedik, mint a tanszüneti vagy a tanszüneti-munkanapi menetrendek idején. A DKV Debreceni Közlekedési Zrt. ugyanakkor több járaton egyedi menetrendet vezetett be. Ezek főként olyan egészségügyi intézményeket, ipari létesítményeket érintő járatok, ahol nem lehetséges a teljes leállás, itt igazodnak a munkavállalók igényeihez. Emellett meghosszabbították a lejáró bérletigazolványok, illetve a tavalyi vonal- és gyűjtőjegyek érvényességét június 30-ig.
  • Dombóváron április 1-jétől 80 százalékkal ritkítják a járatokat, a helyi autóbuszok reggel és este közlekednek a munkába járók miatt. A hétvégén két éjszaka fertőtlenítik a város buszmegállóit.
  • […]


A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/03/26/koronavirus_varosok_helyi_kozlekedes_tomegkozlekedes_busz_menetrend_valtozas_jaratritkitas_leallas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

A Fidesz a koronavírusra hivatkozva összefogásra szólította fel az ellenzéket

A Fidesz a koronavírusra hivatkozva összefogásra szólította fel az ellenzéket

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, És vannak, akik az Indexet olvassák. Támogass te is! Kocsis …