2019. december 14., szombatMa Szilárda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
2019.12.14. Szilárda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Sikeres volt az ügyészség fellebbezése, november végéig előzetesben marad az ukrán kapitány

Hirdetés

Sikeres volt az ügyészség fellebbezése, november végéig előzetesben marad az ukrán kapitány

Augusztus végén a Fővárosi Törvényszék szeptember 30-ig hosszabbította meg a Viking Sigyn kapitányának letartóztatását, bár az ügyészség három hónapra kérte azt. Az ügyészség emiatt fellebbezést nyújtott be, a másodfokon eljáró bíróság pedig helyt adott neki.

A fővárosi főügyész, Ibolya Tibor közleménye szerint a Fővárosi Törvényszék mint másodfokú bíróság az ügyészi fellebbezést alaposnak tartotta, az ügyészség indokait osztotta és emiatt megváltoztatta az elsőfokú határozatot. A másodfokú bíróság a letartóztatást 2019. november 30. napjáig hosszabbította meg.

A hajóskapitány ellen vízi közlekedés halálos tömegszerencsétlenséget okozó, gondatlanságból elkövetett veszélyeztetésének vétsége mellett segítségnyújtás elmulasztásának bűntette miatt folyik eljárás.

dunai hajókatasztrófában összesen 25 dél-koreai turista és a kétfős magyar személyzet vesztette életét. Heten túlélték  […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2019/09/17/viking_sygn_hableny_elozetes_letartoztatas_hosszabbitas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Fidesz: Lackner Csaba távozzon a közéletből!

A Fidesz közleményt adott ki arról, hogy a baloldal hiába próbálja menteni a botránya miatt …