2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft

Romlik Joe Biden népszerűsége, Oroszország újra nagyhatalom

  • A kormányzati Covid-statisztikákat elemző forrásunk azt mondja, a koronavírus harmadik hullámában többnapos, esetenként egy-két hetes csúszást is lehetett látni a Covid-halottak rögzítésében. Vagyis előfordult, hogy egy szerdai adatközlés múlt keddi állapotot mutatott. A jelenség több szempontból is veszélyes, hiszen a védekezést irányító politikusoknak így valótlan idejű adatok alapján kell dönteniük arról, hogy zárjanak-e a boltok vagy eldobható-e a maszk. Bővebben itt.
  • A széles körű társadalmi tiltakozás hatására a helyi önkormányzat is nemet mondott a Zamárdiba tervezett nagyvárosi lakóövezet kialakítására – értesült az Index a zamárdi önkormányzat szerda délutáni nyílt képviselő-testületi ülését követően. Részletek itt.
  • Elindult a Hungarian to Orbit (Hunor) program, már lehet jelentkezni magyar kutatóűrhajósnak. Az űrrepülés várható időpontjáról és a leendő űrhajós Nemzetközi Űrállomáson (ISS) végzett feladatairól is kérdeztük Ferencz Orsolyát, a Külgazdasági és Külügyminisztérium űrkutatásért és űrtevékenységért felelős miniszteri biztosát.
  • A minimálbér kétszázezer forintra, a garantált bérminimum 260 ezer forintra emelkedik januártól. Az ITM közleményében azt írja, megszületett az alku a minimálbérről, a megállapodás véglegesítés alatt áll. A szociális partnerek a napokban véglegesítik a megállapodástervezetet; a jövő évi bérmegállapodást november közepéig aláírhatják. Részletek itt.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/03/napi-hirosszefoglalo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tragédia történt az 56-os főúton

Egy balesetről érkezett bejelentés szerda délután 14 óra 18 perckor – tette közzé a Police.hu. A …