2022. augusztus 12., péntekMa Klára napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2022.08.12. Klára Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 406,00 Ft

Reagált a Waberer’s a postai csomagszállítás átvételéről szóló hírre

A Magyar Postánál a csomagszállítási feladatokat átveszi a korábbi partner BHS Transtól a Waberers International Nyrt. – erről írt a HVG legfrissebb számában, kiemelve, hogy a Waberer’s-nél most zajló tulajdonosváltás eredményeként Tiborcz István cégcsoportja, a BDPST válhat a fuvarozócég második legnagyobb tulajdonosává. Ezzel a Magyar Posta egyik, még jól jövedelmező üzletága kerülhet hozzá, miután az online kiskereskedelem 2021-ben egyharmadával bővült, ami hasonló ütemű növekedést hozott a csomagszállításban is. 

„A Waberers-cégcsoport több mint egy évtizede kapcsolatban áll a Magyar Posta Zrt.-vel, alvállalkozója a Magyar Postának a gerinchálózat kiszolgálásában. Ez azt jelenti, hogy – más cégek mellett – a Waberer’s is végez nyergesvontatóival a Posta központi raktárából a depóiba különböző szállítási feladatokat. Ennek a feladatnak a tendereztetése zárult le a közelmúltban” – mondta el az Indexnek Barna Zsolt, a szállítmányozási cég vezérigazgatója.

A partner-csomagszállításban azonban sem korábban, sem most nem vesz részt a Waberer’s, ez a jövőt illető tervei között sem szerepel

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/08/04/waberers-magyar-posta-csomagszallitas-tiborcz-istvan-bdpst/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Váratlan fordulat az eltűnt inárcsi anyuka ügyében

Bozsik Mária reggel a szokásos módon elindult a buszmegálló felé, hogy elérje az 5:30-as buszt, …