2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft

Rács mögött tölti az ünnepeket Pesti Imre, aki meg akarta ölni Orbán Viktort

Mint azt megírtuk, szeptemberben letartóztatták a Magyarok Felelős Nemzeti Kormánya elnevezésű csoport tagjait. A csoport tagjai bírókra, állami vezetőkre, közéleti szereplőkre, valamint kormánypárti és ellenzéki politikusokra adtak ki „halálos ítéletet”.

A csoport vezetője Posta Imre, aki korábban a Magyar Honvédség 93. Petőfi Sándor Vegyvédelmi Ezred századparancsnoka is volt, később a 93. Háry László Vegyes Repülőosztály pszichológusa, a humánrészleg munkatársa, majd a Fiatalkorúak Büntetés-végrehajtási Intézetének pszichológusa, a Pest Megyei Munkaügyi Központ családtámogató munkatársa, a Grafológiai Intézet megbízott szakpszichológia-oktatója, a Köztársasági Őrezred pszichológusa, laboratóriumvezetője.

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészségen folyamatban lévő ügyben eddig öt személyt hallgattak ki gyanúsítottként, és az ügyészség indítványa alapján mindhárom korábban letartóztatott személynek három hónappal meghosszabbították a letartóztatását – mondta a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője a 24.hu-nak.

Posta Imrét radikális körökben sokan futóbolondnak tartották. Az általa alapított PI-kör vezetőjeként már évekkel ezelőtt arról beszélt, hogy az ország háborúban áll, és azt hangoztatta, hogy a Fideszt és az összes többi pártot a cionisták irányítják.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/10/29/posta-imre-magyarok-felelos-nemzeti-kormanya-letartoztatas-orban-viktor/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Tragédia történt az 56-os főúton

Egy balesetről érkezett bejelentés szerda délután 14 óra 18 perckor – tette közzé a Police.hu. A …