2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft

Puzsér a Gyurcsány-szekta nyomában, Dzsudzsák a kispadon

Puzsér Róbert véleménycikkében a 2006-os rendőrattak mítoszainak nyomába eredt, a tőle megszokott vehemenciával.Az Indexnek írt kommentárjában olvashat „a magyar baloldalt évtizedekre megnyomorító üzletember-politikusról”, Gyurcsány-szektáról, de az Elkxrtuk és az Orbán-rendszer sem ússza meg a kritikus elemzésében.

Még csak most szoktatjuk magunkat az 500 forintos benzinárhoz, de az sem kizárt, hogy hamarosan már 600 forintot kell fizetni egy liter üzemanyagért. Egy felmérés szerint a magyar autósok 11 százaléka ekkor már letenné a kocsit, de 3 százalék még kitartana 1000 forintig is. Részletek itt!

Jól értesült bennfentesek segítségével pillantottunk be a debreceni NB I-es szappanopera kulisszái mögé. Huszti Szabolcs távozása után sem nyugodtak meg a kedélyek, az egykor ünnepelt Tőzsér Dániel sportigazgatót már elűznék a drukkerek, Dzsudzsák Balázs a kispadról figyeli az eseményeket, a nagy reményű Old Boys Projekt befuccsolni látszik. Helyszíni riport.

A megemlékezések közepette az elmúlással való találkozás mindenki számára elkerülhetetlen. A búcsúzásnak nemcsak lelki, de anyagi terhei egyaránt vannak, a temetés pedig az egyik legnagyobb váratlan költség a családok életében. Hogy mennyire, az kiderül cikkünkből.

Hirdetés

Kovács patrícia a Sunday Brunch vendége volt, a színésznő beszélt legújabb szerepéről, a kislányáról, vasárnapi ételspecialitásáról, a Covidról és arról, hogy a Vígszínházba való visszatérése óta nem tapasztal stresszt a színfalak mögött, mindenki szeretve van. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/10/31/napi-hirosszefoglalo-halloween-benzinar-temetes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Több rendőrre is rátámadt egy örjöngő, részeg, borsodi nő

Az alkoholfogyasztáshoz kapcsolódó bűncselekmények miatt korábban már elítélt nővel szemben az elmúlt fél évben többször …