2020. június 6., szombatMa Fatime napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 317,00 Ft
2020.06.06. Fatime Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 317,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Pikó András és kampánycsapata mellett tüntetnek a szimpatizánsaik

Pikó András és kampánycsapata mellett tüntetnek a szimpatizánsaik

„Védjük meg a megtámadott Pikó Andrást és csapatát!” címmel tartanak demonstrációt a budapesti Práter utcában, a Pál utcai fiúk szoborcsoportnál az ellenzéki jelölt szimpatizánsai. A tüntetést élőben közvetítjük a Facebookon, és itt is. A Facebook-eseményen ezren jelezték, hogy részt vesznek rajta. Az esemény szervezői között ott van Karácsony, a Párbeszéd, az MSZP, a DK és a Momentum is.

A tüntetés kezdete előtt mindössze nyolc perccel zárták le a helyszínt az autóforgalom elől, addig a tömeg a szűk járdákon gyülemlett fel az út mindkét oldalán. A helyszínen ott van több momentumos és DK-s aktivista és politikus is, valamint Tordai Bence, a Párbeszéd országgyűlési képviselője. 

Körülbelül 300-400 tüntető gyűlt össze már háromnegyed 6 körül, a demonstráció kezdete előtt pedig már alig lehet mozdulni a Práter utcában, akkora a tömeg az Index tudósítója szerint. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2019/09/13/tuntetes_piko_andras_hazkutatas_valasztasi_csalas_karacsony_gergely_ellenzek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Hatalmas füsttel ég egy hulladékfeldolgozó a Kozma utcai temetőnél

Hatalmas füsttel ég egy hulladékfeldolgozó a Kozma utcai temetőnél

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, És vannak, akik az Indexet olvassák. Támogass te is! Hatalmas …